Despre Noi

Suntem o echipa de oameni care cred in proverbul " Ai carte, ai parte!" Am observat de-a lungul timpului ca viata poate fi imbunatatita numai prin invatare si evolutie.

Am pregatit pentru toti cei care impartasesc valorile noastre legate de invatare si evolutie o platforma online de cursuri video.

Este dovedit deja faptul ca ne aflam intr-o lume a vitezei si de aceea ne-am propus sa venim in intampinarea celora care considera un real avantaj faptul ca pot invata si se pot specializa din confortul casei, in fata calculatorului, a tabletei sau a telefonului .

Astfel suntem convinsi ca o sa reusim sa imbunatatim vieti punand in legatura cursantii cu trainerii si profesorii.

Platforma a pornit din pasiunea de a filma, de a procesa si de a invata mereu lucruri noi!

Misiunea noastra este ca fiecare om (mic sau mare) care vrea si poate evolua sa isi gaseasca aici inspiratia si educatia de care are nevoie.

Ne propunem sa aducem mereu cursuri noi si interesante pentru toate varstele.

CursPeNet.ro - platforma care te ajuta sa evoluezi !

Madalin Frunza Cojocaru Cioroianu Maria Frunza

Platforma noastra in cifre

 • Traineri
  17
 • Conturi de cursanti
  1000
 • Cursuri gratuite
  5
 • Cursuri publicate
  33

Cine suntem


Madalin Frunza

Omul de la care a plecat ideea - este o persoana deschisa, cu peste 13 ani experienta in filmare, editare video si audio. Mereu in actualitate cu tot ce tine de tehnologia necesara unei filmari de cea mai buna calitate! Perfectionist in acest domeniu, curios dar si mereu dornic de a invata lucruri noi.

Antreprenor, formator si trainer acreditat, cu peste 500 speach-uri sustinute cu public.

Atu-ul lui este tocmai faptul ca a trecut prin experienta sustinerii unei prezentari sau curs si stie ce ar fi nevoie pentru inregistrarea unui curs de succes!

Vine la pachet cu o experienta de peste 20 ani in sistemele de vanzari tip retea.

 

Adrian Cioroianu

Omul care mereu are zambetul pe buze si glumele in buzunarul de la piept! O persoana deschisa, mereu dornica de actiune...

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revistă de vânzări.

Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internațională în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam.

Adrian este autorul cărții VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI și coordonatorul cărții POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările

 

Cristian Cojocaru

Partea organizata din aceasta platforma. La el orice stuatie are cel putin cateva rezolvari, bine puse la punct si scrise pe hartie!

Are o experienta de peste 20 de ani in vanzari. Are o viziune strategica si gandire aplicata.

Cristian Cojocaru este expert in consultanta de business, cu peste 20 de ani de experienta in vanzari si management.

A construit si condus cu succes echipe in companii precum Vodafone, Telekom, LG, Sony Ericsson si Samsung.

In prezent este antreprenor si ofera servicii de consultanta de management si programe de training, acoperind arii precum managementul performantei, managementul echipei, managementul strategic, tehnici de negociere avansate si abilitati de vanzari B2B/B2C.

Este pasionat de interactiunea cu oamenii si de posibilitatea de a impartasi experienta acumulata, dar si de a continua sa invete, inclusiv de la oamenii cu care interactioneaza in fiecare zi. Ca antreprenor, a dezvoltat si livrat programe de training pentru cca 500 de oameni si a oferit consultanta de management pentru cca 60 de companii.

Ii place sa scrie, desi nu se considera scriitor. Experienta din companii si pasiunea pentru scris s-au materializat in "Paradoxuri Corporatiste", prima carte din Romania despre corporatii si corporatisti.

 

Maria Frunza

Privirea de ansamblu si partea feminina organizata a acestei platforme. Cu peste 13 ani de experienta in gestionarea dorintelor clientilor si managementul unei afaceri.

Din 2008 dezvolta continuu propria afacere.

Trainer si formator, cu peste 200 de ateliere destinate copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani.

Fiind intr-o permanenta dezvoltare de intelegere a comportamentelor umane, de-a lungul timpului a urmat cursurile:

Comunicare personalizata

Mentoring in practica cu Veronika Wieland

Coaching in conducere (Leadership), Veronika Wieland

Intelegerea comportamentelor umane

Predare bazata pe atasament, dr. Oana Danila, Centrul PSIRIS

Atuurile ei sunt perseverenta, organizarea si deschiderea catre nou si dezvoltare continua.

 

Cu toti am inteles necesitatea acestei platforme, deschiderea cat mai mare si cererea cursurilor online de catre piata din Romania!

Ce facem


Rolul nostru este de a facilita transmiterea de informatii de la trainer catre cursantul online.
Mai mult decat atat, vrem ca materiale filmate sa fie de cea mai buna calitate si adaptate utilizatorului final.
Oferim o platforma care vine in intampinarea trainerilor cu o gestionare usoara a materialelor incarcate de catre ei dar si a cursantului care poate sa isi aleaga materialul care doreste sa il parcurcurga si sa il vizioneze de cate ori considera ca are nevoie.

Trainerii beneficiaza de conditii optime in ceea ce priveste filmarea cursului dorit: studio dotat cu aparatura de ultima generatie, lavaliere, prompter, lumini profesionale si multa intelegere!
Oferim, pe langa serviciile de filmare, si servicii de editare video si audio pentru cursurile care vor aparea pe platforma.