Prezentare companie

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. E-Learning HUB SRL - CursPeNet isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 Intregul continut al site-ului curspenet.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. E-Learning HUB SRL, CursPeNet.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC S.C. E-Learning HUB SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 Utilizarea marcii CursPeNet, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Companie

S.C. E-Learning HUB SRL
CUI 47959405
Reg Comertului: J16/831/2023
telefon: 0755167336
e-mail office@curspenet.ro

1. Conturile

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră. Păstrați-vă parola la loc sigur, deoarece sunteți responsabil de orice activitate asociată contului dvs. În cazul în care suspectați că o altă persoană vă folosește contul, informați-ne.

Atunci când configurați contul dvs. și pe durata întreținerii acestuia, trebuie să furnizați și să continuați să furnizați informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. Aveți responsabilitate completă pentru contul dvs. și tot ce se întâmplă pe acesta, inclusiv pentru orice prejudiciu sau daune (cauzate nouă sau altor persoane) provocate de o persoană care utilizează contul dvs. fără permisiunea dvs. Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dvs. Nu trebuie să transferați contul dvs. unei alte persoane sau să utilizați contul altcuiva fără permisiunea acelei persoane. În cazul în care ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda un astfel de acces decât dacă ne puteți furniza informațiile de conectare pentru acel cont. În cazul decesului unui utilizator, contul respectivului utilizator va fi închis.

Dacă împărtășiți datele de conectare la contul dvs. cu o altă persoană, sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă cu contul dvs., iar CursPeNet nu va interveni în litigii între cursanți sau instructori care și-au împărtășit datele de conectare la cont. Trebuie să ne înștiințați imediat ce aflați că este posibil ca o altă persoană să vă folosească contul fără permisiunea dvs. (sau dacă suspectați orice altă încălcare a securității) .Este posibil să vă solicităm anumite informații pentru a verifica dacă sunteți într-adevăr titularul contului dvs.

Cursanții și instructorii trebuie să aibă cel puțin vârsta de 18 ani pentru a crea un cont CursPeNet și a utiliza Serviciile. Dacă nu ați împlinit vârsta necesară nu puteți să creați un cont, dar vă încurajăm să invitați un părinte sau tutore să deschidă un cont și să vă ajute să vă înscrieți la cursuri adecvate pentru dvs. Puteți să vă închideți contul oricând urmând pașii descrisi online.

2. Înscrierea la cursuri și accesul pe viață

Atunci când vă înscrieți la un curs primiți o licență din partea noastră pentru vizualizarea acestuia prin intermediul CursPeNet.ro și nicio altă utilizare. Nu încercați să transferați sau să revindeți cursurile în niciun mod. Vă acordăm o licență cu acces pe viață, cu excepția cazurilor în care trebuie să dezactivăm cursul din motive legale sau de politici.

Conform Acordului pentru instructori atunci când instructorii publică un curs pe CursPeNet, aceștia acordă CursPeNet (S.C. E-Learning HUB SRL) o licență de a oferi cursanților o licență pentru cursul respectiv. Acest lucru înseamnă că avem dreptul de a sublicenția cursul către cursanții care se înscriu la curs. În calitate de cursant, atunci când vă înscrieți la un curs, indiferent dacă este gratuit sau cu plată, obțineți de la CursPeNet o licență de a vizualiza cursul prin intermediul platformei, iar CursPeNet este licențiatorul oficial înregistrat. Cursurile vă sunt oferite sub licență și nu vândute. Această licență nu vă dă niciun drept de a revinde cursul în niciun mod (inclusiv prin partajarea informațiilor contului cu un cumpărător sau descărcarea ilegală a cursului și distribuirea acestuia pe site-uri de torrente).

În termeni juridici și mai compleți, CursPeNet vă acordă dvs. (în calitate de cursant) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea cursurilor și conținutului asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale. Nu aveți dreptul de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera sau utiliza în orice alt mod orice curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat al CursPeNet.

În general oferim o licență cu acces pe viață cursanților noștri atunci când se înscriu la un curs. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență pentru accesarea și utilizarea cursurilor în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la un curs din motive legale sau de politici, de exemplu dacă cursul la care v-ați înscris face obiectul unei reclamații de drepturi de autor sau dacă am stabilit că are un conținut care nu prezinta incredere si siguranta. Accesul pe viață nu este aplicabil și caracteristicilor și serviciilor suplimentare asociate unui curs, de exemplu subtitrările traduse ale cursurilor pot fi dezactivate de către instructori în orice moment, iar un instructor poate decide în orice moment să nu mai acorde asistență pentru predare sau serviciilor de întrebări și răspunsuri în legătură cu un curs. Pentru claritate, accesul pe viață este acordat pentru conținutul cursului, dar nu pentru instructor.

3. Plățile

Atunci când efectuați o plată, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă.

Puteti cumpara produsele de pe site-ul curspenet.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

3.1 Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, CursPeNet iti ofera dreptul de a returna produsele fizice si de a primi banii inapoi pentru produsele online in maximum 14 zile calendaristice, fara sa dai vreo explicatie.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre tine iar rambursarea contravalorii produsului / produselor se va face in termen de 14 zile calendaristce de la primirea notificarii de retragere.

Daca ne-ai indicat un cont bancar, vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar sau contul bancar folosit la achizitionarea produsului.

Procedura de returnare / ramburs

Pentru a cere ramburs in cazul produselor online, ne poti anunta pe email la office@curspenet.ro, specificand numarul comenzii pentru care vrei sa primesti ramburs.
 
In cazul in care vrei sa returnezi un produs fizic, e necesar ca in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informezi cu privire la decizia ta de a returna produsul, folosind o declaratie neechivoca, pe email la office@curspenet.ro

In orice situatie, iti vom trimite prin email confirmarea de primire a cererii de returnare.

 4. Regulile legate de conținut și comportament

Puteți utiliza CursPeNet.ro doar în scopuri legale. Dvs. sunteți responsabil pentru întregul conținut pe care îl postați pe platforma noastră. Trebuie să vă asigurați că recenziile, întrebările, posturile, cursurile și alt conținut pe care îl încărcați sunt în conformitate cu  legea și respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane. Vă putem interzice contul pentru abateri repetate sau majore. Dacă sunteți de părere că cineva vă încalcă drepturile de autor pe platforma noastră, informați-ne.

Dacă sunteți instructor, puteți trimite cursuri pentru publicare pe platformă și puteți, de asemenea, comunica cu cursanții care s-au înscris la cursurile dvs. În ambele cazuri, trebuie să respectați prevederile legii și drepturile celorlalți: nu puteți posta niciun curs, întrebare, răspuns, recenzie sau alt conținut care încalcă legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile din țara dvs. Dvs. sunteți singurul responsabil pentru orice cursuri, conținut și măsuri pe care le postați sau luați prin intermediul platformei pentru consecințele acestora. Asigurați-vă că înțelegeți toate restricțiile legate de drepturile de autor înainte de a trimite orice curs pentru publicare pe CursPeNet.ro.

Dacă suntem notificați cu privire la încălcarea de către cursul sau conținutul dvs. a legii sau drepturilor celorlalți (de exemplu, este stabilit faptul că acestea încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau dreptul la imagine al altor persoane sau se referă la activități ilegale), dacă descoperim că conținutul sau comportamentul dvs. este ilegal, neadecvat sau inacceptabil (de exemplu, dacă vă asumați identitatea unei alte persoane), putem elimina conținutul dvs. de pe platforma noastră. CursPeNet.ro se conformează legilor privind drepturile de autor.

Putem să încetăm sau să vă suspendăm permisiunea de a utiliza platforma și Serviciile noastre sau să vă interzicem contul în orice moment, cu sau fără înștiințare, pentru orice încălcare a prezenților Termeni, dacă nu plătiți orice taxe atunci când sunt datorate, la solicitarea agențiilor de aplicare a legii sau guvernamentale, din cauza unor perioade extinse de inactivitate, din cauza unor probleme tehnice neașteptate sau dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale. Cu ocazia oricărei astfel de încetări, vă putem șterge contul și conținutul și vă putem împiedica accesul viitor la platforma, precum și utilizarea Serviciilor noastre. Este posibil ca conținutul dvs. să mai fie disponibil pe platforme chiar dacă contul dvs. a fost închis sau suspendat. Sunteți de acord că noi nu vom avea nicio răspundere față de dvs. sau orice terț pentru închiderea contului dvs., eliminarea conținutului dvs. sau blocarea accesului dvs. la platformele și serviciile noastre.

În cazul în care unul dintre instructorii noștri a publicat un curs care încalcă drepturile dvs. de autor sau de proprietate industrială și comercială, vă rugăm să ne informați.

5. Drepturile CursPeNet.ro față de conținutul postat de dvs.

Dvs. păstrați dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl postați pe platforma noastră, inclusiv asupra cursurilor dvs. Noi avem permisiunea de a partaja conținutul dvs. către oricine pe orice suport, inclusiv de a-l promova prin publicitate pe alte site-uri web.

Conținutul pe care îl postați în calitate de cursant sau instructor (inclusiv cursurile) rămâne al dvs. Prin postarea cursurilor și a restului conținutului, permiteți CursPeNet să le reutilizeze și să le partajeze, dar fără ca dvs. să pierdeți drepturile de proprietate pe care le puteți avea asupra conținutului dvs.

Atunci când postați comentarii, întrebări, recenzii și atunci când ne trimiteți idei și sugestii pentru funcții noi sau îmbunătățiri, autorizați CursPeNet.ro să utilizeze și să partajeze acest conținut cu oricine, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și orice suport și să aducă modificări sau editări după cum considerăm necesar. În limbaj juridic, prin transmiterea sau postarea de conținut pe sau prin intermediul platformelor, ne acordați o licență mondială, neexclusivă, scutită de redevențe (cu dreptul de sublicențiere) pentru a utiliza, copia, reproduce, prelucra, adapta, modifica, publica, transmite, afișa și distribui conținutul dvs. pe orice suport și prin orice metodă de distribuție (existente în prezent sau dezvoltate ulterior). Aceasta include punerea conținutului dvs. la dispoziția altor companii, organizații sau persoane fizice care încheie parteneriate cu CursPeNet.ro pentru sindicalizarea, difuzarea, distribuția sau publicarea conținutului pe alte suporturi. Dvs. declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a ne autoriza să utilizăm orice conținut pe care îl transmiteți dvs. De asemenea, sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dvs. fără nicio compensație plătită către dvs.

6. Utilizarea CursPeNet.ro pe propriul dvs. risc

Oricine poate utiliza CursPeNet.ro pentru a crea și publica cursuri și instructori, iar noi le permitem instructorilor și cursanților să interacționeze în cadrul predării și învățării. La fel ca în cazul altor platforme pe care oamenii pot posta conținut și interacționa, este posibil ca unele lucruri să meargă prost, însă utilizați CursPeNet.ro pe propriul dvs. risc.

CursPeNet.ro permite oricui de oriunde să creeze și să distribuie cursuri educaționale. Modelul nostru de platformă presupune că nu revizuim sau edităm cursurile pentru probleme de natură juridică și nu suntem în poziția de a determina legalitatea conținutului cursului. Nu exercităm niciun fel de control editorial asupra cursurilor care sunt disponibile pe platformă, drept urmare nu garantăm în niciun mod certitudinea, validitatea, exactitatea sau veridicitatea cursurilor. Dacă vă înscrieți la un curs, vă bazați pe informațiile furnizate de instructor pe propriul dvs. risc.

Prin utilizarea website-ului curspenet.ro, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați jignitor, indecent sau inacceptabil. CursPeNet.ro nu are nicio responsabilitate de a vă limita accesul la astfel de conținut și nu răspunde de faptul că ați accesat sau v-ați înscris la orice curs, în măsura permisă de legea aplicabilă. Aceasta se aplică, de asemenea, oricăror cursuri care au ca temă sănătatea, starea de bine și exercițiile fizice. Recunoașteți riscurile și pericolele intrinseci ale naturii solicitante ale acestor tipuri de cursuri și, prin înscrierea la astfel de cursuri, alegeți să vă asumați aceste riscuri voluntar, inclusiv riscurile de îmbolnăvire, vătămare corporală, dizabilitate sau deces. Vă asumați deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după înscrierea la un curs.

Atunci când interacționați direct cu un cursant sau un instructor, trebuie să fiți atent la tipul de informații personale pe care le împărtășiți. Noi nu controlăm modul în care cursanții și instructorii folosesc informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori pe platformă. Nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dvs., pentru siguranța proprie.

Nu angajăm instructorii și nu suntem responsabili sau răspunzători de nicio interacțiune care are loc între instructori și cursanți. Nu suntem responsabili pentru litigiile, reclamațiile, prejudiciile, vătămările sau daunele de orice tip care pot apărea în urma sau în legătură cu comportamentul instructorilor sau al cursanților.

Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi link-uri către alte site-uri web pe care nu le deținem și nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dvs. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

7. Declinarea responsabilității

Este posibil ca platforma noastră să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate sau dacă site-ul întâmpină probleme. Este posibil ca unul dintre instructorii noștri să declare lucruri care induc în eroare în cadrul cursului său. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea sunt doar exemple. Dvs. acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui.

8. Confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care noi, S.C. E-Learning HUB SRL - CursPeNet.ro, colectam, utilizam si stocam datele tale personale atunci cand accesezi sau interactionezi cu site-ul nostru https://curspenet.ro

Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al website-ului

Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 12.12.2018.

Cine suntem

S.C. E-Learning HUB SRL este o societatea organizata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Craiova str Imparatul Traian Nr 69 Craiova Dolj 

Ce date prelucram

 

In functie de natura si scopul interactiunii cu curspenet.ro (achizitionare resurse, inregistrare cont, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, inregistrarea la un eveniment sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:

Sa inregistrezi un cont pentru a primi acces la cursuri (gratuit sau platit)

Sa te abonezi la newsletter

Sa completezi si sa trimiti formularul de contact

Sa te inregistrezi la evenimentele si webinariile noastre

Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.

Date legate de navigare - date legate de modul in care folosesti website-ul, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.

Date despre vizitele tale in site: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

 

Cum colectam aceste date

 Datele tale pot fi colectate in diferite moduri.

Pot fi colectate direct cand comunici cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand te abonezi la newsletter sau completezi orice alt tip de formular din site, cand descarci resurse, ceri acces la cursuri sau cand te inregistrezi la evenimentele noastre.

De asemenea, iti colectam datele cand comunici cu noi prin email sau telefon.

O alta forma de colectare a datelor tale se intampla in momentul in care ne trimiti informatii spre publicare in CursPeNet.ro. 

Colectam date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor. 

Te rugam sa citesti Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-ul nostru.

 

De ce sunt colectate aceste date

 Colectam si folosim datele tale personale:

 

 • Pentru a-ti afisa website-ul si continutul acestuia

 • Pentru a-ti permite sa folosesti produsele noastre (acces la cursuri si evenimente, gratuit sau platit)

 • Pentru a-ti permite sa ne contactezi

 • Pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut

 • Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website si gama de produse /servicii CursPeNet.ro

 • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale

 Folosim cookie-uri si marcatori pentru:

 A imbunatati experienta ta in site, precum:

Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop
- Recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii.

 A analiza traficul si datele din site pentru:

Masurarea numarului de utilizatori astfel incat sa facem site-ul mai usor de folosit si sa raspunda mai rapid cererilor tale

Evaluarea comportamentului tau de navigare si accelerarea cautarilor tale

A ne ajuta sa intelegem mai bine cum ne folosesti site-ul, astfel incat sa il imbunatatim.

 Utilizarea informatiilor tale in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila in domeniul protectiei datelor, pentru ca este:

 • Necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele tale de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)

 • Necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor sau organismelor de reglementare

 • Necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini in interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in instanta sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate evident in domeniul public

 • In circumstante limitate, procesate exclusiv cu consimtamantul tau pe care il obtinem periodic, cum ar fi atunci cand optezi sa primesti comunicari de marketing sau pe email.

 Cine prelucreaza datele colectate

 Datele tale sunt prelucrate de catre angajatii S.C. E-Learning HUB SRL delegati cu:

 • Administrarea site-ului

 • Administrarea cursurilor si resurselor

 • Administrarea clientilor si a cererilor lor

 • Administrarea parteneriatelor 

 Sarcini legale 

S.C. E-Learning HUB SRL - CursPeNet, ca operator de date, am luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.

 Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.

Partajarea datelor tale personale

 Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

 In ultimul rand, am putea dezvalui datele tale:

 • In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de S.C. E-Learning HUB SRL prin intermediul website-ului curspenet.ro

 • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare

 • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii CursPeNet, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

 Link-urile catre site-uri si terte parti

 Website-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora S.C. E-Learning HUB SRL - CursPeNet  nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

 

Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.

 Pentru cat timp iti sunt stocate datele 

Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

 Cand te abonezi la newsletterele noastre sau descarci resursele gratuite, iti stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care te dezabonezi (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile noastre, chiar in partea de jos a mesajului).

 Cand contactezi CursPeNet folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu platforma de cursuri, apoi vor fi sterse.

Cand esti clientul nostru prin cumpararea de produse in CursPeNet, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina S.C. E-Learning HUB SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

 Daca ne contactezi pentru a deveni partener sau afiliat, datele tale vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pentru cinci (5) ani incepand din momentul terminarii contractului.

Datele legate de conturile de utilizator pe care le-ai creat vor fi stocate pentru intreaga durata a inregistrarii si pentru doi (2) ani incepand din momentul inchiderii contului.

 Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.

 Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal

 Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.

 Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.

 Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal. Pentru inceput, esti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.

 Care sunt drepturile tale

In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi:

 

 • Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.

 • Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. E-Learning HUB SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. E-Learning HUB SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

 • Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.

 • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.

 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.

 • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

 • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. E-Learning HUB SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. 

 • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

 

In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, S.C. E-Learning HUB SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

 Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

 Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de S.C. E-Learning HUB SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea.

 Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale

 Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:

 Analytics

 Prin intermediul acestor servicii monitorizam si analizam traficul pe site dar reusim sa identificam si comportamentele utilizatorilor.

 Google Analytics

Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-ului pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.

 Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA 

 

Facebook Ads Conversion Tracking

 E un serviciu furnizat de Facebook care conecteaza datele din reclamele Facebook cu actiunile realizate de utilizatori in site.

 Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Google AdWords Conversion Tracking

 

E un serviciu furnizat de Google care conecteaza datele din sistemul de publicitate Google cu actiunile realizate de utilizatori in site.

 Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

 

Contactarea utilizatorului

 Numar de telefon

 Utilizatorii care ne furnizeaza numarul de telefon pot fi contactati cu scop comercial sau promotional, precum si pentru a primi raspunsuri si asistenta la cererile trimise.

Tip de date personale colectate: Numar de telefon

Formular de contact

Prin completarea formularul de contact existent pe site, utilizatorii isi ofera consimtamantul pentru ca site-ul sa foloseasca aceste detalii pentru a raspunde la cererile de informatii, oferte sau alte tipuri de cereri indicate prin subiectul formularului.

Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon (inclusiv alte date personale introduse in mesaj pe care le transmiti benevol)

 Comentarii

Serviciile de comentarii la continut iti permit sa creezi si sa publici comentarii la continutul de pe site.

In functie de setarile proprietarului, se poate sa publici inclusiv comentarii sub anonimat. Daca exista o adresa de email printre celelalte date personale furnizate, poate fi folosit pentru a trimite notificari privitoare la noi comentarii pentru acelasi continut. Tu este exclusiv responsabil pentru continutul comentariilor tale.

 Afisarea de continut din alte platforme

 YouTube video widget

 

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de Google care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

Vimeo video player

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de InterActiveCorp care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Plati si procesare plata

 

Mobilpay.ro

 Este un procesator de plata furnizat de Netopia SRL. 

Tip de date colectate: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: Romania 

 

Management contacte si trimitere de email-uri

 MailChimp

 

Este un serviciu de trimitere mesaje prin email si management al adreselor de email furnizat de The Rocket Science Group

 Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA 

 

WordPress

Este o platforma furnizata de Automattic Inc. care permite crearea, functionarea si gazduirea unuis site.

 Tip de date prelucrare: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: SUA

 

Remarketing si targetare pe baza comportamentului

 Acest serviciu ne permite sa informam, optimizam si livram campanii de publicitate bazate pe datele si interactiunile din trecut ale utilizatorilor cu site-ul. 

 AdWords Remarketing

 E un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea website-ului cu reteaua de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.

 Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

 

DoubleClick for Publishers Audience Extension 

 Este un serviciu de remarketing si targetare comportmaentala furnizat de Google care urmareste vizitele in site si permite unor parteneri de publicitate selectati sa afiseze reclame targetate pe web.

 Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Facebook Custom Audiences

 Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-ul nostru cu sistemul de publicitate Facebook.

 

Tip de date colectate: Cookies si adrese de email.

Loc de prelucrare: SUA 

 

Facebook Remarketing

 Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-ul nostru cu sistemul de publicitate Facebook.

 Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 Remarketing prin Google Analytics pentru Display Advertising

 Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea de monitorizare realizata de Google Analytics si cookie-urile colectate de acesta cu sistemul de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.

 Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

Transferul datelor cu caracter personal

 Datele cu caracter personal furnizate catre S.C. E-Learning HUB SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Confidentialitatea minorilor

S.C. E-Learning HUB SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. 

Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la office@curspenet.ro


 
Modificari in politica de confidentialitate

 

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. 

Definitii

 Date cu caracter personal - orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
Prelucrare - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizata - persoane fizice ale caror date sunt prelucrate
Operator de date personale (Data Controller) - orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.
Imputernicit (Data Processor) - proceseaza datele in numele unui operator
Consimtamant - incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.
GDPR - Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul  (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.
Terti - orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.

 Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@curspenet.ro

 

 9. Actualizarea prezenților Termeni

Putem actualiza periodic prezenții Termeni, pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi .

Continuarea utilizării de către dvs. a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dvs. față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.