Despre

Te salut !

Numele meu este Madalin Frunza sunt antreprenor, formator si consilier integrativ NLP pe dezvoltare personala. Am convingerea ca performanta este in stransa legatura cu stabilirea obiectivelor, cu dorinta permanenta de a invata, de a te perfectiona nu ai cum sa fi astazi mai bun decat ieri si maine mai bun decat astazi fara sa te pregatesti si fara sa iti doresti acest lucru.

 

Inca de la varsta de 17 ani cand am vrut sa plec pe picioarele mele am fost condus de dorinta de a fi independent, de a avea bunastare si armonie in jurul meu. Iar pentru a atinge aceste lucruri am inceput sa imi pun o multime de intrebari.

Ce am de facut pentru a avea bunastarea finaciara fara griji ?

Ce am de facut sa fiu mereu sanatos ?

Care sunt secretele oamenilor de succes ?

Oare oricine poate avea succes ?

 

Am tot avut raspunsuri variabile de la o zi la alta, este usor si stai pe margine si sa analizezi pe altii, sa critici sistemul sau conjucturile Dar pe parcurs mi-am dat seama  ca pot afla cu adevarat rapsunsul la aceste intrebari doar implicandu-ma in activitati concrete care ma puteau conduce la rezultatele dorite.

Astfel am luat decizia de a dezvolta afacerea CaliVita international, activitate care nu implica investitie financiara. A urmat o perioada de pregatire si formare deoarece se pare ca nu ma nsacusem invatat cum mai credem cu totii pe la acea varsta. Bineinteles a urmat si o perioada de munca efectiva, a trebuit sa sustin prezentari in public, sa fiu nevoit sa stabilesc intalniri de afaceri cu oameni mai in varsta decat mine si cu experienta in domeniu.

Marea statisfactie a fost ca dupa aproximativ doi ani de formare si munca rezultatele m-au calificat ca cel mai tanar manager in companie, iar prima revelatie am avut-o la varsta de 20 de ani cand am reust sa ii arat unui director care m-a luat peste picior ca eu castig mai bine decat el.

Astazi dupa Dupa 20 de ani de activitate, am sustinut peste 1000 de prezentari in public, am format o echipa de peste 4000 de oameni in caliVita, am infintat un Centru Medical si o companie de videomarketing.

Acum pot spune ca am vazut si trait raspunsul la intrebarile de la 17 ani.

Si Mi-am propus sa impartasesc cunostintele acumulate cu fiecare persona care isi doreste sa evoluze si este convinsa ca invtarea si vointa stau la bazele succesului. Am sa ajut prin cursurile mele toate personale care au drept obiectiv sa isi imbunateasca tehnicile de comunicare si persoasiune, care doresc sa isi imbunatateasca abilitatea de a vorbi in public si nu in ultmul rand persoanele care isi doresc sa dezvolte o structura de oameni intr-un sistem mlm.

Specializari

COACH si FORMATOR

CONSILIER INTEGRATIV PE DEZVOLTARE PERSONALA

 

Cursuri absolvite:

 •  Formator - Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale & Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor
 •  NLP Practitioner si Master NLP - International Association For Neuro-Lingvistic Programming
 •  Consilier pentru Dezvoltare Personala - PSI Focus Center
 •  Comunicare si autocunoastere prin Face Readiing - Face Keys Romania
 •  Stabilirea Telui - Veronika Wieland
 •  Planificarea Strategica - Veronika Wieland
 •  Psihologia Vanzarii si Persuasiunea indirecta - Veronica Wieland
 •  Intelegerea Comportamentelor Umane - A & C Consulting
 •  Coaching in Conducere Leadership - Veronica Wieland
 •  Mentoring In Practica - Veronica Wieland
 •  Comunicare & Vanzari - Veronica Wieland
 •  Comunicare personalizata, Psihologia persuasiunii - Veronica Wieland
 •  JCI Presentor, JCI Impact, JCI Achieve - JCI Official Course

Cursuri Madalin Georgian Frunza

Contact

Telefon

0744310171

Email

contact@madalinfrunza.ro

Site Web

http://www.madalinfrunza.ro

Social Media

Total Cursanti

66

Cursuri

2

Formular de contact

Trimite un mesaj catre
Madalin Georgian Frunza