Vinde fara sa pari ca vinzi! 5 Intrebari care te vor ajuta sa vinzi.

Descriere Curs

- Ti se intmpla sa incepi intalnirea de vanzare cu "Ce mai faci?" doar pentru ca nu vrei sa pari ca te intereseaza doar vanzarea?

- Ai ajuns la concluzia ca nu mai functioneaza strategia de ati lauda produsl sau serviciul?

- Cauti o formula prin care prospectul tau sa vorbeasca despre nevoile sale si sa te roage sa il ajuti?

 

Mini cursul "Vinde fara sa pari ca vinzi" iti va oferi o tehnica de vanzare bazata pe o strategie de 5 intrebari care te va ajuta sa incepi discutia de vanzare cu dreptul, sa afli care este "punctul dureros" al prospectului tau, ce l-a impiedicat sa cumpere pana in momentul de fata. Prospectul tau intr-un final chiar te va ruga sa ii descri produsul sau serviciul tau. Toate acestea fara sa pari ca tu ti-ai dorit sa ii vinzi ceva. 

Ce vei studia ?

Vinde fara sa pari ca vinzi este un mini curs de vanzare care contine o tehnica de vanzari bazate pe 5 intrebari simplecare te vor ajuta sa conduci discutia catre vanzare si sa fi mai empatic cu prospectul tau.

Aceasta tehnica de vanzare:

Te vor ajuta sa identifici problema si durerea prospectului tau, care este directia in care doreste sa mearga iar ultima intrebare il va determina pe prospectul tau sa te roage sa ii descri servicul sau produsul tau.

Aceste 5 intrebari vor fi percepute de catre prospect ca niste intrebari prietenesti adresate doar cu intentia de a ajuta si de a empatiza.

Cerinte

Aceasta tehnica a celor 5 intrebari poate fi folosita atat de persoanele cu experienta in vanzari cat si a celor care inca nu au experienta.

Ofera cadrul necesar in care prospectul vorbeste si iti descrie cum il poti ajuta.

✔ Cheltuieli minime. Economisești bănuți pentru că nu trebuie să călătorești sau să rezervi cazare.

✔ Confort și mediu potrivit. Poți urmări cursurile din confortul casei tale, de la cafeneaua preferată, în weekend sau seara, după programul de lucru. Poti accesa cursul atat de pe telefon, tableta sau calculator.

✔ Acces nelimitat. Vei putea analiza materialul în detaliu ori de câte ori ai nevoie și vei avea timp suficient pentru a nota tot cursul și toate informațiile necesare.

✔ Daca nu este ce te astepti, ai garantia celor 14 zile in care poti cere banii inapoi.

Programa Cursului

Captiol 1: Strategia celor 5 intrebari prin care prospectul vrea sa cumpere.

Recenzii

Nota din recenzii
0 din

0 Recenzii

Detalii Rating
 • 5 Stele
  0
 • 4 Stele
  0
 • 3 Stele
  0
 • 2 Stele
  0
 • 1 Stea
  0

Lasa o recenzie

Intrebari si raspunsuri

Cursuri similare