Despre Anebtawi Etelka

  • Email:
    efitland@gmail.com

 Sunt Dr. Etelka Anebtawi si va invit intr-o lume in care am invatat cum sa traiesc frumos si bine facand ca visele mele sa devina realitate. 

Medic absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Tirgu Mures – 1981 cu 25 de ani de practica si experienta in domeniul intretinerii sanatatii numai pe cale naturala, medic consultant si manager al unei firme prestigioase de produse naturale, specialist in Homeopatie (atestat  Facultatea de Medicina Bucuresti),  acreditat cu certificate IMUNE ca utilizator si trainer (educatorEDUCTOR/SCIO

Am placerea deosebita de a fi eleva profesorului William Nelson, genialul inventator al sistemelor de testare voltametrica transcutanata a reactivitatii electrofizilogice EDUCTOR/SCIO. Bunatatea, personalitatea lui creatoare, modul de gandire in ceea ce priveste caile de abordare si vindecare prin imbinarea diverselor metode naturiste cu cele mai noi si revolutionare inventii in domeniul medicinii quantice, mi-au marcat cariera. 

Am inteles ca medicina secolului 21 depaseste posibilitatile terapeutice clasice. Sfera de influenta se extinde mai presus de simplele efecte farmacologice la efectele farmacocinetice. Ceea ce facem prin testele si tratamentele aplicate cu dispozitivele EDUCTOR/SCIO, singurele dispozitive adevarate de biorezonanta ("BioResonance Feedback Technique") se intampla la nivel de componente atomice iar stilul de abordare al pacientului este unul holistic cu toate structurile componenete: corp fizic, emotional si spiritual.

25 de ani de experienta in promovarea si utilizarea cailor naturale de vindecare si mentinere a sanatatii.

15 ani experienta in medicina tehnologica, folosind sistemul computerizat (quantum biofeedback) EDUCTOR/SCIO.

12 ani experienta in domeniul cursurilor informative in vederea cunoasterii importantei educatiei sanitare in domeniul profilaxiei, pentru adaptarea unui stil de viata sanatos si reducerea riscului de imbolnavire prin educatie comportamentala, cursuri de nutritie, cursuri de tehnica de quantum biofeedback.

Cele mai importante teme pe care le-am abordat de-a lungul anilor si pentru care am elaborat programe speciale au fost cele de prevenire si combatere a obezitatii,(am infiintat primul centru de prevenire si combatere a obezitatii la copii si femei),  de combatere a dependentelor (fumat, alcool,droguri), de management al stresului, refacerea sanatatii pe cale exclusiv naturala folosind suplimente nutritive si remedii homeopate, de alimentatie echilibrata conform celor mai noi directive in domeniul nutritiei.

Am initiat cursuri pentru medici, cadre medicale si pentru alte categorii profesionale in vederea cunoasterii importantei educatiei sanitare in 

domeniul profilaxiei, pentru adaptarea unui stil de viata sanatos si reducerea riscului de imbolnavire prin educatie comportamentala, precum si cursuri de nutritie si de tehnica de feedback prin biorezonanta.

Specializari

IMUNE Biofeedback Using Quantum Technology Courses, Romaniasi Ungaria, 2002-2016

Tehnica activarii Inimii Sacre – nivel instructor 2016

Cursul de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii atestatului de studii complementare in Api-Fito-Aromaterapie 2013-2014.

Atestat Homeopatie septembrie 2013.

Curs postuniversitar de medicina quantica, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, conf. dr Traian Trandafir 2011-2012.

Cursul de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii atestatului de studii complementare in Homeopatie 2009-2010.

International License Quantum Biofeedback Practitioner, certificate no QBFP-10-Mar-050,

07 Mar 2010.

Cursul de Formator, Universitatea Populara Tg Mures 2009.

Radiestezie si Angel-therapy 2009.

IMUNE Educator Certificate of Training Educating Skills 2nd to 5thoctober 2007

BudapestHungaryTraining for Educators”

Dr.L Yu(Dean),Dr.J Kelsey (Vice Chancellor),S Covington(academic board

IMUNE & NEHCB Quantum Biofeedback Certificate of Training 

Cursul Biofeedback Using Quantum Technology EPFX/SCIO Level Three, Rec and ref number No2004/ 000499, IMUNE ,Oct. 7. 2004

Studii terapii complementare – terapia radianta nivel I 1994, nivel II 1996, Qi-kung 1996,

Specializare Medicina Generala 1992.

Facultatea de Medicina Generala si Pediatrie, Tg Mures 1975-1981.

Cursuri Anebtawi Etelka