Cum sa iti instalezi obiceiuri sanatoase

Descriere Curs

Ai auzit expresia " așa cum faci un lucru, le faci pe toate?" Eu auzisem această expresie, dar sincer îți spun că nu i-am dat mare importanță,  cel puțin nu la început. În schimb, am observat că îmi stabileam obiective cu mare entuziasm, dar, nu după mult timp, ajungeam să le abandonez dintr-un motiv sau altul. Așa am ajuns să mă întreb care este secretul. Cum se face că unii oameni își stabilesc obiective și ajung să le transforme în realitate,  iar alții nu?

De fapt, acest curs te va învăța care este magia din spatele transformării unui obiectiv în realitate.  Această magie nu este altceva decât obiceiul.

În momentul în care înțelegi mecanismul din spatele creării unui obicei, ai soluția transformării în realitate a oricărui obiectiv.

Ce vei studia ?

Cursul acesta își propune să extragă informațiile fundamentale despre formarea obiceiurilor, astfel încât tu să poți realiza mai mult într-un timp mai scurt.

Stai liniștit, este un ghid ușor de asimilat, cu ajutorul căruia obiceiurilor bune devin inevitabile.

Totodată, până la sfârșitul acestui curs te voi ajuta să ai deja deprinse obiceiuri concrete care îți vor crește calitatea vieții pe mai multe aspecte. 

Cerinte

Tot ce îți voi explica aici e mai mult decât o aglomerare de teorii, este vorba de experiența pe care eu am avut-o personal testând aceste teorii și punându-le în practică,  plus experiența acumulată în urma feedback-ului primit de la clienții mei.

Tot ce e nevoie să faci este să fii deschis și să pui în practică ceea ce lucrăm împreună. 

Nu sunt necesare cunoștințe de specialitate.  Voi transmite totul într-un limbaj și o formă ușor accesibile. 

Programa Cursului

Captiol 1: 1

Recenzii

Nota din recenzii
0 din

0 Recenzii

Detalii Rating
 • 5 Stele
  0
 • 4 Stele
  0
 • 3 Stele
  0
 • 2 Stele
  0
 • 1 Stea
  0

Lasa o recenzie

Intrebari si raspunsuri

Cursuri similare