Descriere Curs

Face Keys România vă propune un curs de citirea fizionomiei fetei unic în România. Este un curs online video care te ajuta sa inveti sa descoperi personalitatea oamenilor dupa interpretarea fizionomiei si trasaturilor fetei. Acest curs online video reprezinta o modalitate eficienta de comunicare nonverbală, o “armă secretă”, care merge la ţintă în domeniul resurselor umane, vanzărilor, psihologiei, medicinei, terapiilor alternative, dar şi un “instrument” util oricărui om interesat de propria dezvoltare, de autocunoaştere şi de îmbunătăţirea relaţiilor de la serviciu sau în familie.

Învaţă să descoperi personalitatea umană urmărind trăsăturile faciale

Ce este Face Reading-ul? Ce este metoda Face Keys?

Citirea feţei este una dintre cele mai vechi forme de comunicare între oameni. Această metodă de comunicare precede orice cultură în sine, orice formă de scriere și chiar abilitatea de a articula cuvinte. Se bazează pe interpretarea trăsăturilor de personalitate care se formează în timp și devin vizibile în urma a mii și mii de expresii faciale zilnice. Aceste expresii sau contracţii ale mușchilor faciali sunt controlate în peste 90% din cazuri de subconștient.

Face Keys este cea mai recentă și mai modernă metodă de corelare între personalitate și trăsăturile faciale faciale. Deși se bazează pe tehnicile tradiționale de citire a feței, este completată și actualizată prin studii în domenii precum psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau antropologia.

Fața umană are cel mai important rol, în comunicarea nonverbală. Putem transmite aproximativ 700 de mii de mesaje non-verbale diferite. Dintre acestea, 250 de mii sunt transmise doar cu ajutorul capului şi ale gâtului. Deci, mai mult de o treime din comunicarea noastră non-verbală este concentrată într-o parte destul de mică a corpului nostru.

De ce funcționează citirea feței?

• Pentru că oamenii au același număr de mușchi faciali, indiferent de vârstă, naționalitate, cultură sau gen (atâta timp cât nu există malformaţii congenitale sau accidente care să îi afecteze).

• Deoarece mușchii faciali funcționează în conformitate cu aceleași principii biomecanice pentru toți oamenii din lume (de exemplu dacă zâmbiți acum - și vă încurajez să faceți acest lucru - veți folosi aceleași mușchi ca oricine altcineva care zâmbește la mii de kilometri distanță).

• Deoarece toți oamenii sunt guvernați de aceleași emoții universale (fundamentale) și, în plus, le afișează la fel (deși psihologii au identificat aproximativ 3600 de emoții pe care le putem simți, majoritatea sunt influențate de vârstă, cultură sau situații de viață - emoțiile fundamentale sunt la fel pentru toți oamenii).

• Pentru că toți oamenii au aceleași nevoi de bază (nu vorbesc despre nevoile culturale, ci despre nevoile fundamentale ale oricărei ființe vii).

Cerinte

✔ Cheltuieli minime. Economisești bănuți pentru că nu trebuie să călătorești sau să rezervi cazare.

✔ Confort și mediu potrivit. Poți urmări cursurile din confortul casei tale, de la cafeneaua preferată, în weekend sau seara, după programul de lucru. Poti accesa cursul atat de pe telefon, tableta sau calculator.

✔ Acces nelimitat. Vei putea analiza materialul în detaliu ori de câte ori ai nevoie și vei avea timp suficient pentru a nota tot cursul și toate informațiile necesare.

✔ Daca nu este ce te astepti, ai garantia celor 14 zile in care poti cere banii inapoi.

Ce vei studia ?

La ce te ajută cursul intensiv online video de citirea fetei "face reading" - Face Keys?

Face Reading-ul este un instrument valoros în comunicarea zilnică:

 

 Comunicarea cu partenerul sau familia dumneavoastră.:

- Înțelegeți rapid trăsăturile de personalitate ale partenerului

- Vedeți în câteva secunde când există ceva ce îl afectează şi descoperiţi ce

- Înţelegeţi comportametele celui de lângă voi

- Aflați cum să utilizați cuvintele care să vă conecteaze cu cealaltă persoană

- Descoperiți nevoile celor apropiați

 

Comunicarea cu prietenii:

- Aflați cum să discutați cu prietenii, deoarece nu toți oamenii preferă să audă aceleași tonuri sau informații

- Aflați ce conduce oamenii să reacționeze și cum o vor face

- Descoperiți ce cuvinte să utilizați pentru a vă conecta mai bine

- Veţi înţelege oamenii, deci nu veţi mai judeca

- Vezi cum îşi rezolva problemele de zi cu zi cei din jur

 

Comunicarea cu colegii dvs.:

- Toată lumea este afectată de viața de zi cu zi - învățați cum să vă poziționați atunci când vă apropiați de colegi, șefi sau angajați

- Cel mai bun mediu de lucru este cel în care comunicarea este eficientă

- Aflați cum puteți menține relații sănătoase

- Aflați cum să vorbiți și cum să modulați tonul vocii, pentru a vă asigura că sunteți înțeles

- Aflați de ce ne place o persoană sau nu, la prima vedere

 

Comunicarea cu copiii sau generațiile tinere:

- Probabil ați auzit despre "lupta dintre generații" - nu există nicio lupta! Este doar o problemă de comunicare; nu vorbești limba părinților tăi, copiii tăi nu vor vorbi pe a ta. Societatea şi tehnologia evoluează mai repede decât mușchii faciali și emoțiile.

- Dacă sunteți părinte sau profesor, veți învăța cum să vedeți ce este în mintea tinerilor, ce îi tulbură și cum se descurcă cu societatea în continuă schimbare.

… şi multe altele pe care le descoperiţi în curs!

 

Face Keys în domeniul profesional?

- Indiferent de domeniul în care lucrezi, vei învăța cum să utilizezi morfopsihologia pentru afacerea ta

- Afli cum motivezi oamenii să cumpere

- Înveţi cum să inspiri încredere și înțelegere

- Înveți să mediezi și să negociezi

- Afli cum să îţi adaptezi “din mers” strategia de comunicare

- Foloseşti timpul eficient atunci când vorbeşti

- Descoperi cum să îţi motivezi angajaţii sau colegii

- Afli cum să menţii relaţii sănătoase la locul de muncă

- Înveţi să pui omul potrivit la locul potrivit

 

Comunicarea cu eul interior:

- Citirea chipului este un instrument valoros pentru auto-cunoaștere. Cultura și societatea ne învață cum să miţimt, să exagerăm, sau cum să construim o realitate diferită. În timp, este posibil ca o minciună, acceptată de majoritate, să devină un adevăr pe care şi noi îl acceptăm fără să-l punem la îndoială. Există o parte din noi pe care nu o putem minți - subconștientul nostru. Din fericire, mintea noastră subconștientă este responsabilă pentru mai mult de 90% din mișcarea musculară facială. Ea este responsabilă pentru forma pe care o are faţa noastră și de aceea aceasta va spune întotdeauna adevărul.


Despre trainer

Alexandru Bocunescu

Alexandru Bocunescu

“Am început cu studiul fizionomiei arabe şi fascinaţia a fost atât de mare încat mi-am dedicat în totalitate timpul studiului tehnicilor de comunicare nonverbală. Am continuat cu studiul fizionomie chineze, europene, indiene studiez în continuare tot ce este legat de face-reading şi de corelarea trăsăturilor faciale cu cele de personalitate.

Face Keys este o metoda care ţine cont de informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii - chinezi, arabi, indieni, europeni - dar care oferă informaţii verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia. Am descoperit că, reduse la esenţa lor, toate tehnicile de citirea feţei au un numitor comun. De fapt, cred că citirea feţei precede orice cultură în sine, orice altă formă de comunicare deci orice formă de scriere sau de limbaj. Mimica a fost printre primele forme de comunicare între oameni şi poate de aceea faţa are cel mai mare rol în comunicarea nonverbală, în zilele noastre.

Cititul feţei, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în tote domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală. Fie că o facem inconştient, fie că este un act conştient, cu toţii ştim să interpretăm mimici, gesturi sau ştim ce emoţii sunt exprimate cu ajutorul muşchilor feţei.

Am început să predau şi să-i învăţ şi pe alţii să citească feţe sub deviza că nu vreau să induc pe nimeni în eroare. Procesul meu de învăţare şi de dezvoltare continuă şi este alimentat de oamenii pe care îi învăţ să facă primii paşi pe acest drum. Sunt convins că viaţa oricui se schimbă, atunci când învaţă să folosească metode de comunicare, vechi de când lumea, dar aduse în prezent. Îi priveşte altfel pe cei din jur, dar se vede altfel şi pe sine, “altfel” însemnând fără măşti, fără zâmbete de complezenţă. Capătă abilitatea de a vedea cum este cu adevărat o persoană, de ce a ajuns aşa şi cum poate face comunicarea mai uşoară.”

Recenzii cursanti

 • 5 Stele
 • %0
 • 4 Stele
 • %0
 • 3 Stele
 • %0
 • 2 Stele
 • %0
 • 1 Stea
 • %0

0

Nota din recenzii

Lasa o recenzie

 • Ce nota merita acest curs ?

Pret 1250 RON

  Detalii curs

 • Lectii 16
 • Cursanti 7
 • Durata 2 ore, 32 min, 13 sec
 • Nivel intermediar
 • Limba Romana
 • Online Da
2.png

Nu esti inca convins?


Fiecare curs vine cu o perioada de 14 zile in care il poti returna