Curs Online Cuvintele Trupului

Descriere Curs

Comunicarea fără cuvinte
Trupul vorbeşte fără să aibă nevoie de cuvinte!

“Nu ne alegem în mod întâmplător unii pe alții. Îi întâlnim numai pe aceia care există deja în subconștientul nostru.” spunea Sigmund Freud, psihiatrul care a scandalizat lumea ştiinţifică.

Comunicarea "fara cuvinte" noi o practicam in fiecare zi, in functie de activitatile pe care le derulam. Pe langa cuvintele pe care le rostim cand avem o interactiune cu cineva noi oferim si receptionam si mesaje non-verbale. Suntem atenti la gestica mimica si la multe alte aspecte din postura persoanelor cu care stam de vorba.

Ce vei studia ?

In acest workshop vei invata cum sa conduci oamenii fără cuvinte, despre comunicarea faţă în faţă si primele impresii, postura şi gesturile în comunicarea de zi cu zi, reguli ale implicarii în comunicare, reguli de bază în domeniul vânzărilor, indicii şi descoperirea minciunii.

Vom afla despre impresiile la prima vedere si ca repetand anumite fraze sau cuvinte cheie, ele raman in memorie. Vom vorbi despre aspectele in vanzari si indicii privind descoperirea minciunii in relatia de comunicare.

Lectii: 
Introducere
Intuitia sau punerea in context
Postura de congruenta
Cele cinci canale prin care comunicam
Incredere si credibilitate
Priveste-ma in ochi
Postura si gesturile in comunicare
10 reguli ale implicarii in comunicare
Comunicarea la telefon
Indicii si descoperirea minciunii

Cerinte

Programa Cursului

Captiol 1: 1

Recenzii

Nota din recenzii
0 din

0 Recenzii

Detalii Rating
 • 5 Stele
  0
 • 4 Stele
  0
 • 3 Stele
  0
 • 2 Stele
  0
 • 1 Stea
  0

Lasa o recenzie

Intrebari si raspunsuri

Cursuri similare