Despre Marian Opran

  • Email:
    contact@opranmarian.ro

Mi-am început cariera în anul 1987 și am lucrat până în anul 2012 în domeniul telecom. Am o experiență de 10 ani în diferite poziții manageriale atât în departamente tehnice cât și în departamente de vânzări, fiind manager pentru companii ca Romtelecom, Cisco, Nokia-Siemens, Huawei sau ZTE.

Sunt absolvent al Universității Politehnice București din anul 1996 și am o diplomă de Studii Academice Postuniversitare în Management obținută în anul 2010. Pe lângă acestea, am o diplomă de Manager de Proiect de la Open University din Marea Britanie (2001) și o alta în Eficientizarea Productivității Personale de la Leadership Management Institute SUA (2012).

Din anul 2012, din pasiune pentru coaching, mi-am înființat propria companie de consultanță în afaceri și management, Epistema Consulting SRL, și am început să vând servicii de dezvoltare personală persoanelor interesate să-și crească performanța profesională sau în relațiile cu ceilalți (www.opranmarian.ro).

Sunt certificat din anul 2013 și re-certificat în 2016 ca ”Master Practitioner NLP” și ”Licensed Associate NLP Coach” de către Dr. Richard Bandler, unul dintre co-fondatorii Programării Neuro-Ligvistice. Pe lângă aceste două certificări, am devenit Specialist în activitatea de coaching acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) în 2015 și am obținut în 2019 de la Leadership in International Management Ltd (www.limglobal.net/) o diplomă de Learning Coach în metodologia ARL (Action-Reflection-Learning).

În prezent, urmez cursurile de Analiză Tranzacțională (AT) ale Yorkshire Training Centre International (www.psihoterapieat.ro) fiind în al 6-lea an de formare și predau la Universitatea Româno-Americană cursul acreditat de ANC în profesia de ”Specialist în activitatea de Coaching” denumit Magic-Coaching (www.magic-coaching.ro).

Citatul meu preferat este cel al lui Ralph Nader care spune în  cartea Crashing the Party că ”Funcția leadershipului este de a crea mai mulți lideri, nu mai mulți adepți”. Cred cu tărie că și misiunea coachingului este același.

Specializari

  1. Specialist în activitatea de coaching acreditat ANC
  2. Licensed Associate NLP Coach
  3. Formator acreditat ANC
  4. ARL Team Coach & Learning Coach
  5. Master Practitioner NLP
  6. Certified Transaction Analist in Counseling (în certificare)

Lista completă a diplomelor și certificărilor mele poate fi vizualizată aici https://www.opranmarian.ro/diplome-si-certificari-marian-opran/

Cursuri Marian Opran